Jack Daemen Organisatie diensten Projecten Contact
 
Jack Daemen Jack Daemen - herstructurering
 

Projectmanagement
Als projectmanager willen wij graag vanaf het eerste moment bij een project betrokken worden. Vooral bij herstructurering is duidelijkheid in het plannen en in het informeren van bewoners van cruciaal belang voor een geslaagd project. De projectmanager is vooral de eerste adviseur van de opdrachtgever. Deze bewaakt de kosten, tijd en kwaliteit en geeft daarnaast leiding aan de diverse specialisten binnen het project.

Woonmanagement
De bewoners en gebruikers staan centraal in elk herstructureringsproject. Wij kunnen de bewonersbegeleiding met betrekking tot het informeren, de communicatie, de huisbezoeken en het begeleiden van uitplaatsing en tijdelijke huisvesting samen met ervaren specialisten voor u uitvoeren. Kortom, de totale sociale begeleiding.

 

  Projectteam
Voor opdrachtgevers die geen personeelscapaciteit hebben om de intensieve begeleiding van een herstructureringsproject gestalte te geven, kunnen wij een compleet team van ervaren specialisten aanbieden op het gebied van communicatie, huurrecht, techniek, management en sociale begeleiding. Wij vinden het belangrijk dat het team in ieder geval wordt begeleid door één medewerker die de huurders goed kent.