Jack Daemen Organisatie Diensten Projecten Contact
 
Jack Daemen Jack Daemen - management
 

Procesbegeleiding
Elk project is uniek. Daarom is kennis van het ontwikkelings- en bouwproces van eminent belang. Wij begeleiden uw bouwproces door met u mee te denken en wanneer het nodig is kritisch te beoordelen. We adviseren u in alle fasen, haalbaarheid, vergunningen, over het materiaalgebruik en eventuele consequenties voor het onderhoudstraject. Daarnaast stellen wij voor u een programma van eisen op, vragen vergunningen voor u aan en nemen de organisatie rondom een aanbesteding op ons.

Projectleiding
Met een vast omschreven mandaat namens de opdrachtgever leiding geven aan een project; planning opstellen, communicatie en overleg met opdrachtgever en alle betrokken partijen, bewaking van budget, tijd, kwaliteit. Aansturen van directievoerder en toezichthouder.
Vertegenwoordiger van de opdrachtgever bij gemeente, aannemers, notaris etc.

 

Directievoering
De directievoerder draagt zorg voor de realisatie van het project binnen de afgesproken tijd en binnen het budget en met de afgesproken kwaliteit. Hij werkt met duidelijke contractstukken.
De directievoerder start bij voorkeur op het moment dat bestek en bestektekeningen gereed zijn.

Toezicht
De toezichthouder of opzichter werkt onder een directievoerder en ziet toe op de naleving van het contract tussen opdrachtgever en aannemer.
De technische kwaliteit op de bouwplaats wordt met regelmaat gecontroleerd en getoetst.